Zorgappartementen in Huize Elsrijk

Uw eigen zorgappartement

Bij Huize Elsrijk huurt u een zorgappartement waarbij ook maaltijden, energiekosten en andere vaste lasten zijn inbegrepen. Ieder appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapvertrek en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw appartement is uw privédomein en reeds gestoffeerd. Het is mogelijk uw woning naar eigen smaak in te richten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u dat maar wenst. Alle bewoners beschikken over een persoonsalarmering, zodat er wanneer nodig onmiddellijk hulp is.

Gezamenlijke ruimten

De gehele zorgvilla is rolstoel toegankelijk en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte met riant terras. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen zorgappartement te laten serveren. In de gezamenlijke ruimte worden verschillende activiteiten georganiseerd, waarover u op de pagina activiteiten meer informatie vindt.

Zorgappartementen in het groene Elsrijk

Huize Elsrijk is gelegen in een groene wijk, waarin u mooie wandelingen kunt maken. De zorgvilla beschikt over 15 zorgappartementen waarvan twee in het souterrain, vijf op de begane grond, vijf op de eerste etage en drie op de tweede verdieping. Zo is er een zorgappartement wat past bij uw behoeften en wensen. alle verdiepingen zijn zowel toegankelijk per trap als per lift. Het gehele gebouw is voorzien van een modern brandalarmsysteem.

Voor meer informatie over de zorgappartementen kunt u contact met ons opnemen. We staan u graag te woord. 
Elk appartement bestaat uit een woonkamer, kitchenette, slaapverblijf en ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Uw appartement is uw privédomein. U kunt uw woning naar eigen smaak stofferen en inrichten. U kunt bezoek ontvangen wanneer u maar wenst. Alle appartementen zijn aangesloten op een centraal alarmsysteem, zodat er zo nodig onmiddellijk hulp is. Het hele huis is toegankelijk voor rolstoelen en voorzien van een lift. Op de begane grond bevindt zich de ontmoetingsruimte met serre. Hier worden ook de maaltijden geserveerd. U kunt er ook voor kiezen de maaltijden in uw eigen appartement te laten serveren. Voor het huis is een tuin, aan de achterkant is een ruime patio waar u heerlijk buiten kunt zitten. Tevens is er in de achtertuin een grote ruimte waar allerlei activiteiten kunnen worden georganiseerd.

Overzichten

Plattegronden

Zorgappartementen
4895 per mnd
nr 14 2de etage
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer, kitchenette en buitenruimte
24/7 beschikbaarheid van zorg
Zorgappartement
4678 per mnd
NR 3 Begane grond
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer en kitchenette
24/7 beschikbaarheid van zorg
zorgappartement
3718 per mnd
nr 1 souterrain
Gelijkvloers en gestoffeerd
Voorzien van badkamer en kitchenette
24/7 beschikbaarheid van zorg